Welkom

splash3

Nieuws

Lachwekkende vertoning in Bodegraven

Werkelijk alles is uit de kast gehaald om het nieuwe zwembad De Kuil voor de tweede keer officieel te openen. In september 2020 werd het nieuwe zwembad van Bodegraven al geopend en ook in gebruik genomen.

Maar omdat er een delegatie van de wereldzwembond FINA op tournee is door Europa werd het nog eens ‘dunnetjes’ over gedaan. De KNZB had werkelijk alles te voorschijn gehaald om de tweede opening luister bij te zetten.

De voorzitter van de FINA, Husain al Musallam, die samen met de president en vicepresident van de Europese zwembond LEN, Antonio da Silva en Josip Varvodic op rondreis is door Europa was aanwezig.

Waarnemend burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk, Erik van Heijningen, tevens bestuurslid van FINA en Aschwin Lankwarden, algemeen directeur van de KNZB gaven ook acte de presence,.

Daarnaast waren ook oud Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman te gast en oud waterpolocoach van het Olympisch damesteam Robin van Galen deed de presentatie.

Deze officiële opening staat los van de opening voor het publiek, dat wordt later dit jaar georganiseerd. Dan gaat het zwembad voor derde keer open terwijl het al twee jaar open is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl