Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kwekkelstijn in Rosmalen duurzaam gerenoveerd

Zwembad Kwekkelstijn in Rosmalen heeft een grootscheepse renovatie ondergaan waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel is komen te staan.. Er zijn onder andere zonnepanelen geïnstalleerd en het binnenbad heeft LED-lampen gekregen.

De zonnecollectoren zorgen onder andere voor warm water en er zijn luchtbehandelingskasten geplaatst waarmee de luchtvochtigheid en luchttemperatuur wordt geregeld. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van riothermie, een relatief nieuwe techniek waarmee op een duurzame en schone manier rioolwater kan worden gebruikt.

Vanwege deze duurzame technieken gaat het zwembad van energielabel D naar energielabel A. De renovatie heeft ongeveer één miljoen euro gekost.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.