Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kritiek neemt toe op verkiezing zwembad van het jaar

Het Twentebad in Hengelo doet dit jaar niet mee aan de landelijke verkiezing zwembad van het jaar, voor de categorie ‘het beste openlucht zwembad’. De opzet van de verkiezing is namelijk veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren. Het aantal stemmen telt niet meer mee, het gaat nu meer om de inhoudelijke en uitgebreide beoordeling van stemmers.

Wat ook gewijzigd is, is dat de zwembaden die mee willen doen ervoor moeten betalen. De kosten lopen uiteen van 94 euro voor deelname tot 275 euro voor een uitgebreide beoordeling. Na de evaluatie van de vorige verkiezing is men tot deze beslissing gekomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.