Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Krijgt Ede als eerste een openbaar natuurgezuiverd buitenbad?

Zwembad De Peppel in Ede krijgt, als het aan de gemeente ligt, een duurzaam natuurgezuiverd buitenbad. Zwembaden in deze vorm worden in Duitsland al meer toegepast.

De gemeente wil op deze manier een duurzaam zwembad realiseren. Bij particulieren is de zwemvijver de laatste jaren sterk in opkomst. Dit idee is daar min of meer op gebaseerd. Als het doorgaat zal het uniek zijn voor Nederland.

De uitwerking van het plan gebeurt in overleg tussen Sportservice Ede (exploitant), de gemeente en de provincie (i.v.m. de veiligheid en hygiëne). Er is inmiddels een bouwteamovereenkomst getekend dat dient als basis voor de verdere uitwerking van het plan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.