Welkom

splash3

Nieuws

Kosten tegen de baten opwegen of verlies nemen

Heel Nederland zit nog in de greep van het coronavirus. Er wordt nu wel door de regering versoepeling van de regels aangekondigd voor bepaalde bedrijfstakken.

Wellicht dat de zwembaden onder strenge voorwaarden binnenkort ook weer open kunnen gaan. De doelgroepactiviteiten zou je bijvoorbeeld weer kunnen opstarten.

In kleine groepen op ruime afstand van elkaar. Zwemlessen, schoolzwemmen, aquasporten en banenzwemmen komen daarvoor in aanmerking. En ook bewegingsprogramma’s voor mindervaliden en ouderen.

Het recreatief zwemmen zal nog op zich moeten laten wachten. Teveel mensen tegelijkertijd geeft problemen om op anderhalve meter te blijven, zeker in een openluchtzwembad met mooi weer. Tenzij je een maximum aantal bezoekers toelaat. In groepen bijvoorbeeld verdeeld over de dag?

Wat is wijsheid, de tijd zal het leren, er wordt al veel over nagedacht. Het zal de zwembaden zeker veel omzet schelen, dat doet het nu al, alles staat stil en dat is het grootste probleem want de kosten blijven gewoon doorlopen.

De Veiligheidsregio’s zullen eerdaags ook een beslissing moeten nemen voor de zwemwereld. En daar is het nu op wachten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl