Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kosten opnieuw invoeren schoolzwemmen aanzienlijk

In Den Bosch heeft de gemeente een kostenberekening gemaakt over het opnieuw invoeren van schoolzwemmen. De lokale politiek had daarom gevraagd, de gemeente heeft gecalculeerd dat het per jaar ongeveer 300.000 euro aan vervoer gaat kosten en ongeveer 150 euro per klas aan zwemles. En het wordt zelfs duurder als het zwembad speciaal voor de lessen moet worden vrijgemaakt.

Als de gemeenteraad het schoolzwemmen opnieuw weer wil invoeren, is de kans groot dat het bedrag nog hoger oploopt omdat er op dit moment niet veel uren beschikbaar zijn bij de zwembaden.
Dus de kans is erg klein dat het schoolzwemmen in den Bosch opnieuw wordt ingevoerd omdat de kosten aanzienlijk zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.