Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

KNZB zet volgende stap richting Tokyo 2020

De KNZB heeft de volgende stap gezet richting Tokyo 2020 met de aanstelling van twee nieuwe hoofdcoaches voor het topzwemmen.

Na het eerder aanstellen van de nieuwe technisch directeur Andre Cats, worden Marcel Wouda en Mark Faber als hoofdcoaches verantwoordelijk de twee Nationaal Trainingscentra in Eindhoven en Amsterdam.

Wouda en Faber zullen de komende vier jaar het programma topzwemmen van de KNZB gaan vormgeven. Met de benoeming legt de KNZB een stevig fundament voor de verdere ontwikkeling van het Nederlandse topzwemmen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.