Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

KNZB zet bondcoach buitenspel

Het blijft maar ‘rommelen’ binnen de KNZB. Bondscoach Martin Truijens van het Nationaal Training Centrum Amsterdam is met onmiddellijke ingang op non-actief gezet.

De trainer van onder andere Sebastiaan Verschuren en Inge Dekker geldt als de grootste criticaster van het beleid van de KNZB rondom het teleurstellende verloop van de spelen in Rio.

Truijens heeft zich meerdere malen kritisch uitgelaten over het beleid van voorzitter Erik van Heijningen, bondsdirecteur Jan Kossen en oud technisch directeur Joop Alberda.

De KNZB is nu bezig met de evaluatie van Rio en hoopt in november de naam van de nieuwe technisch directeur bekend te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.