Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

KNZB stelt turbozwemmen ter discussie

In tijden dat er al veel te discussiëren valt  in zwemmend Nederland komt de KNZB met een landelijk statement over het turbozwemmen.

De KNZB maakt zich zorgen over de opkomst en populariteit van turbozwemlessen, waarbij kinderen in een versneld tempo binnen twee weken een zwemdiploma halen.

Turbozwemmen is al jaren populair bij ouders van kinderen die weinig of geen tijd hebben om wekelijks naar zwemles te gaan.

Het is in het leven geroepen na vraag en daar spelen veel zwembaden op in en de vakanties zijn daar het gelegen moment voor en daarom kiezen veel ouders voor deze methode.

De KNZB waarschuwt dat herhaling van oefenen noodzakelijk is om goed te leren zwemmen.

Tot nu toe is nog niet gebleken dat deze zwemlesmethode niet zou werken of onvoldoende zou zijn.

Uiteraard verdiend het wel de aanbeveling om na het behalen van het A-diploma verder te gaan voor een B en/of C-diploma.

Turbozwemmen is ideaal voor ouders die er een druk gezinsleven op na houden of die snel resultaat willen zien.

Maar uiteindelijk gaat het om het kind, die moet wel gemotiveerd zijn, doorzettingsvermogen hebben en vooral zin hebben om in zo’n korte tijd een zwemdiploma te halen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.