Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Center Parcs De Eemhof gaat in de verkoop

Vakantiepark De Eemhof van Center Parcs in Zeewolde gaat alle bungalows verkopen om zo geld binnen te halen voor de renovatie van de vakantiewoningen en de voorzieningen.

De Eemhof met het bekende tropische zwembad Aqua Mundo hoopt met de verkoop van de vakantiewoningen 160 miljoen euro op te halen en 45 miljoen wordt besteedt aan de opwaardering van het park.

Al jaren hebben de Nederlandse vakantieparken te maken met terugloop van de bezoekersaantallen. Om het tij te keren hoopt Center Parcs op deze manier de gunst van de vakantiegangers terug te winnen.

Center Parcs wil binnen vijf jaar alle 7.000 vakantiehuizen van het bedrijf verbouwen, een investering van 400 miljoen euro. Recentelijk gingen de vakantiewoningen van park Zandvoort ook in de verkoop en deze zijn inmiddels bijna allemaal verkocht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

KNZB introduceert tool om meer mensen te laten zwemmen

Om het banenzwemmen te promoten en het streven dat er meer mensen gaan zwemmen heeft de KNZB samen met Optisport, Swimtag geïntroduceerd.

Swimtag is een interactieve polsband waarmee zwemmers hun prestaties online kunnen analyseren.

Met deze polsband hoopt de KNZB dat zwemmers zich verder gaan uitdagen en dat er meer mensen mede hierdoor gaan zwemmen.

De zwemprestaties worden gemeten en zwemmers direct inzicht krijgen in hun zwemslagen, tijden en afstanden via hun mobiel, tablet en/of PC.

En het is ook mogelijk om virtuele zwemtochten en challenges te zwemmen tegen andere zwemmers.

Optisport is de eerste exploitant die Swimtag gaat uitproberen. Als het slaagt dan zal het product landelijk worden geintroduceerd.

Op de website van Swimtaq kunt u terecht voor meer informatie.

swimtag

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.