Welkom

splash3

Nieuws

KNZB intensiveert samenwerking met architectenbureau

Architectenbureau Slangen+Koenis en de KNZB intensiveren hun samenwerking. Na een aantal succesvolle projecten wil Slangen+Koenis de zwemsport structureel ondersteunen en zijn kennis en ervaring delen.

De zwembond heeft al sinds de bouw van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion (2006) in Eindhoven een nauwe band met Slangen+Koenis, het architectenbureau dat het ontwerp van het zwemstadion maakte. De laatste jaren werken ze samen in het zwembadconcept 2521 GewoonZwemmen en delen ze hun kennis en ervaring, zoals voor het Handboek Zwembaden.

Jakko Koenis,  waterpolo international Vivian Sevenich en  algemeen directeur KNZB Jan Kossen (van links naar rechts op de foto)  kwamen bij de nieuwbouw van het zwembad in Almere Poort bij elkaar om de samenwerking te bekrachtigen. Het zwembad wordt gebouwd volgens het 2521 GewoonZwemmen concept en is onderdeel van een multifunctioneel sportcentrum. De KNZB en Slangen+Koenis verbinden zich voor 4 jaar aan elkaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl