Welkom

splash3

Nieuws

KNZB en Optisport gaan samenwerken

De KNZB en Optisport gaan de komende jaren intensief samenwerken. Het bestaande en aankomende zwempubliek wordt actief benaderd met een aantrekkelijk bewegingsaanbod, waardoor het aantal mensen dat zwemt de komende jaren verder zal stijgen. De KNZB en Optisport spelen daarmee in op maatschappelijke thema”s als bewegen, gezondheid en veiligheid.

Vanuit het oogpunt van veiligheid, gewichtsbeheersing en beweging zijn programma”s ontwikkeld voor na het behalen van het zwemdiploma, voor recreatieve zwemmers en voor senioren. Gezamenlijk organiseren Optisport en de KNZB evenementen op het gebied van zowel breedte- als topsport. Naast de speerpunten heeft Optisport ook interesse om een actievere rol te gaan spelen in het nieuwe zwemlesconcept van de KNZB “SuperSpetters”.

De “Zwem je Fit” challenge is een voorbeeld van [14] One Middle best undergraduate business schools closed in 2011[15] and two more closed in 2014. een programma bij ruim 20 Optisport zwembaden waarin KNZB en Optisport al succesvol samenwerken. In een programma van 12 weken werken deelnemers toe naar het zwemmen van 1 tot 2 kilometer. De centrale bijeenkomsten voor deze challenge worden georganiseerd in samenwerking met de KNZB, zwemverenigingen helpen bij de trainingen en de KNZB website Mijnzwemcoach.nl verzorgt de persoonlijke trainingsschema”s voor de deelnemers.

Op de foto links Jan Kossen (KNZB)  en rechts Erwin van Iersel (Optisport).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl