Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

KNZB breidt samenwerking met Disney uit

Om de naamsbekendheid en uitstraling van de zwemlesmethode Superspetters te verhogen heeft de KNZB de samenwerking met Disney geintensiveerd.

Donald Duck en zijn familie worden opgenomen in de eigen zwemlesmethode van de zwembond. De samenwerking uit zich in een beloningssysteem dat perfect aansluit op de belevingswereld van zwemleskinderen.

In de vorm van een boek met beloningsstickers, medaille én een KNZB zwemdiploma met Duckstad karakters moet de beleving van de kinderen groter worden. Disney’s samenwerking met de KNZB is onderdeel om haar verhalen en karakters in te zetten voor een gezonder leven.

Bij de SuperSpetters zwemlesmethode wordt er lesgegeven in kleine groepjes. Het uitgangspunt is dat er gestart wordt met de borst- en rugcrawl en verschillende survivalelementen. Vanuit dit startpunt is het vervolgens makkelijker om de enkelvoudige rugslag en schoolslag aan te leren.

Een ander voorbeeld van de samenwerking is Finding Dory en de Zwem4daagse, waarbij Dory en Nemo uit de gelijknamige film veelvuldig te zien waren in het zwembad tijdens de Zwem4daagse.

Foto’s: Beeldboot/Gertjan Kooij

superspetters1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.