Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kinderen zonder diploma niet in buitenbad De Kuil

Vanuit veiligheidsoverwegingen heeft zwembad De Kuil in Bodegraven besloten om kinderen zonder zwemdiploma A niet meer toe te laten in het buitenbad, ook niet met zwemvleugels.

De kinderen zonder zwemdiploma mogen wel gewoon buiten spelen. Op zich is het wel een bijzondere maatregel. Want als kinderen buitenspelen kunnen ze ook naar het zwembad.

Dus moet je als zwembad sowieso toezichthouden. De gedachtegang en logica ontbreekt een beetje in deze genomen maatregel. En ouderen zonder zwemdiploma mogen wel zwemmen? En gelden de maatregelen ook voor het binnenbad?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.