Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kinderen enthousiast maken voor de zwemsport

De schoolzwemkampioenschappen die ieder jaar bij veel gemeenten onder auspiciën van de KNZB worden georganiseerd, blijven ongekend populair.

Alle basisscholen van de deelnemende gemeenten doen er aan mee en duizenden misschien wel tienduizenden kinderen maken kennis met de zwemsport.

En daar is het om te doen met dit initiatief, kinderen interesseren voor het zwemmen en met name de zwemsport, na het behalen van de zwemdiploma’s.

Maar in eerste instantie staat het plezier voorop en worden er ook tal van extra activiteiten georganiseerd om te laten zien dat een zwembad meer is als een bak met water.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.