Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kick-off zwem4daagse 2014 in Staphorst

Eind april wordt kick-off gegeven voor de nationale Zwem4daagse editie in zwembad De Broene Eugte in Staphorst. De Zwem4daagse wordt voor de 40ste keer gehouden in Staphorst. Omdat de Nationale Zwem4daagse alweer 45 jaar bestaat, wordt deze kick-off extra speciaal; via de nationale media wordt er aandacht aanbesteedt en een bekende zwemmer zal het startsein geven.

De organisatie van Zwem4daagse zet zich in voor de Johan Cruyff Foundation die als doel heeft zoveel mogelijk kinderen met een beperking te laten sporten. De KNZB ondersteunt ook de Johan Cruyff Foundation.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.