Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Keurmerk Veilig & Schoon

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon heeft Zwembad Zuid in Schiedam laten zien dat de hygiëne en veiligheid goed is geregeld bij het zwembad. Zwembaden in Nederland hebben een plicht om te voldoen aan de algemene wet- en regelgeving ten aanzien veiligheid en hygiëne, vastgelegd in de Wet Hygiëne en Veiligheid Bad- en Zwemgelegenheden (WHVBZ). De Stichting Zwembadkeur®, die verantwoordelijk is voor de uitgifte van het Keurmerk Veilig & Schoon, is een initiatief van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatiebedrijven, Vereniging Sport en Gemeenten en de voormalige Werkgeversvereniging voor Bad- en Zweminrichtingen. Het Keurmerk Veilig & Schoon is niet verplicht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.