Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Keurmerk Veilig & Schoon, wel of niet?

Van de 861 overdekte zwembaden in ons land hebben er 164 (19%) het niet verplichte Keurmerk Veilig & Schoon. Deze 164 baden zijn vooral de grotere openbare overdekte zwembaden. De afgelopen jaren is de toename van het aantal zwembaden met het keurmerk stabiel gebleven.

In Nederland moeten alle zwembaden voldoen aan de eisen die opgesteld zijn in de WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden) en worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid en hygiene door de provincie. Daarnaast heeft een gemeente of exploitant ook een taak om de veiligheid in een zwembad te waarborgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.