Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kennisdag toegankelijkheid sportaccommodaties

De Paralympics laten zien dat investeren in accommodaties voor sporters met een beperking loont. De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) onderstreept deze gedachte. Daarom organiseert verening op 28 september aanstaande een speciale Kennisdag om kennis en ervaringen te delen. Ook mensen met een beperking varen wel bij sport en bewegen. Het houdt ze gezond en helpt hen bij het verwerven van een eigen plek in onze samenleving. Bovendien biedt ‘samen sporten’ mensen met een beperking de mogelijkheid om ‘gewone’ mensen te inspireren door te gaan, ook als het net even anders loopt in het leven. Helaas zijn nog te weinig sportaccommodaties in Nederland toegankelijk en geschikt voor sporters met een beperking. Ook de benodigde kennis om ze aan te passen of aan te leggen, is nog erg miniem. Een belangrijke reden voor de BSNC, als landelijk kennisinstituut voor aanleg en onderhoud van buitensportaccommodaties, om (beleids)medewerkers en betrokkenen bij de organisatie van de gehandicaptensport uit te nodigen voor de Kennisdag met het thema ‘Aangepast sporten, aangepaste accommodatie?’. Voor meer informatie klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.