Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Keerpunt wordt wellness centrum

Aquapark Het Keerpunt in Zoetermeer wordt zo goed als zeker verkocht aan H20 Poolschool en het wellnesscentrum Sweet Lake Wellness. De gemeenteraad moet echter nog wel akkoord gaan. Met de verkoop bespaart de gemeente jaarlijks zo’n 300.000 euro. Het 25-meter binnenbad komt in september in handen van de zwemschool H20 Poolschool. Het recreatiedeel van het binnenbad en buitenterrein wordt hoogstwaarschijnlijk overgenomen door Sweet Lake Wellness Het openluchtbad blijft dan een openbaar zwembad en krijgt de naam ‘Sweet Lake Beach’. Met overname is een bedrag van anderhalf miljoen euro gemoeid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.