Welkom

splash3

Nieuws

Komt er een keerpunt in Zoetermeerse zwembad affaire?

Sinds de verkoop van zwembad Het Keerpunt in Zoetermeer zijn er alleen maar problemen geweest rondom de exploitatie van het zwembad. Het recreatieve zwembad en buitenbad is begin 2014 verkocht aan Sweet Lake Wellness en het 25-meter bad aan Poolschool H20. Met de overname was destijds een bedrag van anderhalf miljoen euro gemoeid.

De nieuwe eigenaar van het recreatieve gedeelte had beloofd tal van nieuwe investeringen uit te voeren. Het Keerpunt zou een wellness complex gaan worden. Maar tot op heden is daar nog niets van terecht gekomen.

Het begint zo langzamerhand uit te draaien op een soap. Nu schijnen er zich weer nieuwe ontwikkelingen aan te dienen en de gemeenteraad heeft besloten deze informatie geheim te houden en niet te delen met alle betrokken partijen.

Al met al een vreemde situatie en over Sweet Lake Wellness is al helemaal weinig terug te vinden op internet. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl