Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Komt er een keerpunt in Zoetermeerse zwembad affaire?

Sinds de verkoop van zwembad Het Keerpunt in Zoetermeer zijn er alleen maar problemen geweest rondom de exploitatie van het zwembad. Het recreatieve zwembad en buitenbad is begin 2014 verkocht aan Sweet Lake Wellness en het 25-meter bad aan Poolschool H20. Met de overname was destijds een bedrag van anderhalf miljoen euro gemoeid.

De nieuwe eigenaar van het recreatieve gedeelte had beloofd tal van nieuwe investeringen uit te voeren. Het Keerpunt zou een wellness complex gaan worden. Maar tot op heden is daar nog niets van terecht gekomen.

Het begint zo langzamerhand uit te draaien op een soap. Nu schijnen er zich weer nieuwe ontwikkelingen aan te dienen en de gemeenteraad heeft besloten deze informatie geheim te houden en niet te delen met alle betrokken partijen.

Al met al een vreemde situatie en over Sweet Lake Wellness is al helemaal weinig terug te vinden op internet. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.