Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Katwijk krijgt een nieuw modern en duurzaam zwembad

De gemeente Katwijk krijgt een nieuw zwembad dat helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Het nieuwe zwembad vervangt het huidige Aquamar en komt op de plek waar nu de ligweide en het buitenbad zijn. Tot die tijd blijft het zwembad gewoon open.

Het nieuwe zwembad wordt een modern en duurzaam zwembad. De gemeente zet stevig in op de samenwerking met het gemeentelijk Sportbedrijf door de opdrachten waar mogelijk te laten uitvoeren door lokale bedrijven. Kosten van het project zijn ruim 16 miljoen euro. Sportfondsen gaat het zwembad exploiteren en het wordt in het van voorjaar 2018 in gebruik genomen. Klik hier voor de Presentatie_nieuw_zwembad_Katwijk

Het zwembad krijgt onder andere:

Recreatief bassin;
Wedstrijdbassin;
Doelgroepenbassin;
Peuterbad;
Inpandige glijbaan;
Zonnepanelen op het dak van de bassins;
En een innovatief ventilatiesysteem voor comfort en besparing op energieverbruik.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.