Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Kassasysteem zwembaden niet waterdicht

Er blijken al langer problemen te zijn met de veiligheid van het online kassasysteem van Vconsyst voor zwembaden. Naar nu blijkt, lukte het een redacteur van de regionale omroep Utrecht om eenvoudig toegang te krijgen tot de online betaalomgeving van een zwembad in Veenendaal.

Leverancier Vconsyst zou de lekken in het systeem gaan dichten, maar tot op heden is dat nog steeds niet afdoende gebeurd. Het zou gaan om zwembaden die werken met de eerste versie van het software programma. Het is ook gebleken dat het mogelijk is om abonnementsgegevens te wijzigen of kinderen op te geven voor zwemles. Vconsyst meldt nu dat het alles op alles gaat zetten om problemen op te lossen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.