Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kassasysteem zwembaden niet waterdicht

Er blijken al langer problemen te zijn met de veiligheid van het online kassasysteem van Vconsyst voor zwembaden. Naar nu blijkt, lukte het een redacteur van de regionale omroep Utrecht om eenvoudig toegang te krijgen tot de online betaalomgeving van een zwembad in Veenendaal.

Leverancier Vconsyst zou de lekken in het systeem gaan dichten, maar tot op heden is dat nog steeds niet afdoende gebeurd. Het zou gaan om zwembaden die werken met de eerste versie van het software programma. Het is ook gebleken dat het mogelijk is om abonnementsgegevens te wijzigen of kinderen op te geven voor zwemles. Vconsyst meldt nu dat het alles op alles gaat zetten om problemen op te lossen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.