Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kan AquaAltena het tij nog keren?

Het gaat niet goed met de exploitatie van zwembad AquaAltena in Andel. De resultaten van het aantal bezoekers en de horeca blijven ver achter op de begroting. In 2014 werd het gezamenlijke zwembad van Andel en Woudrichem geopend. Vanaf het begin waren er al problemen.

Naar nu blijkt uit gemeente informatie heeft het zwembad over de periode september 2014 – september 2015 bijna 100.000 bezoekers minder getrokken dan begroot. De horeca omzet blijft ook ver achter, slechts 20.000 euro dan de verwachte 140.000 euro. Dat blijkt uit de raadsinformatiebrief van de gemeente Aalburg.

Het collega van burgemeester en wethouders gaat met exploitant Sportfondsen Andel B.V. in gesprek over de tegenvallende cijfers van het in 2014 geopende zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.