Welkom

splash3

Nieuws

Juridische steekspel over Sportcentrum Vondersweijde

Er is een juridisch conflict tussen de gemeente Oldenzaal en exploitant ConeGroup van sportcentrum Vondersweijde. Beide partijen troffen elkaar voor de voorzieningenrechter in Almelo.

De gemeente wil af van de huidige exploitant en de handen vrij hebben voor een nieuwe exploitant. De huurovereenkomst met de ConeGroup van Vondersweijde is door de gemeente opgezegd. De ConeGroup claimt dat er contractueel overleg moet zijn geweest tussen beide partijen en dat is niet gebeurd.

Daarnaast speelt de vraag of de gemeente nu wel of niet aan haar verplichtingen heeft voldaan. De gemeente Oldenzaal verleent volgens contract maandelijks een bijdrage in de exploitatie. Over de maanden augustus en september is de helft van dat bedrag overgemaakt.

Om de personeelskosten te kunnen betalen, moest de exploitant geld lenen van het moederbedrijf.  Als de gemeente die bijdrage blijft opschorten gaan de deuren van Vondersweijde in oktober dicht, zo meldt de exploitant.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl