Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jumbo niet in Tropicana

Een guerrilla-achtige PR stunt van het supermarktketen Jumbo heeft ervoor gezorgd dat iedereen in de veronderstelling was dat Jumbo in het oude zwembad van Tropicana in Rotterdam gevestigd zou worden. Maar nu blijkt dat het om een marketingstunt gaat voor de nieuwe webwinkel van het supermarktketen.

‘Hallo Rotterdam! Hier komt binnenkort de grootste Jumbo van Nederland’ staat er op het bord. Het bord is echter ook te vinden op ander plekken in Nederland, zoals bijvoorbeeld op de Pier in Schevingen en nabij het PSV-stadion in Eindhoven en op Schiphol.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.