Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Julianabad in Arnemuiden gaat definitief dicht

Het Julianabad in Arnemuiden gaat definitief dicht. Er zijn nog pogingen ondernomen om het openluchtzwembad open te houden, maar dat is gelukt.

Een actie om met vrijwilligers het zwembad in stand te houden heeft niet het gewenste effect opgeleverd, er was te weinig belangstelling vanuit de bevolking.

Daarnaast zijn de kosten voor technisch onderhoud te hoog geworden, maar uiteindelijk heeft het te maken met een bezuiniging van 75.000 euro op het zwembad.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat het Julianabad open zou blijven tot het nieuwe zwembad op recreatiepark Waterpark Veerse Meer open zou gaan, maar dit park is gesloten na een faillissement.

De gemeente Arnemuiden heeft zelf 5 miljoen geïnvesteerd in dit project en is nu bezig met een poging om een doorstart te realiseren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.