Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Julianabad Arnemuiden blijft behouden

Met de aanstelling van het nieuwe college van B & W in Middelburg is het Julianabad in Arnemuiden gered. Het college gaat jaarlijks 45.000 euro uittrekken voor het zwembad en heeft dit opgenomen in het nieuwe coalitieprogramma.

Stichting Behoud Julianabad is verheugd met de toezegging en kan nu gaan bouwen aan de toekomst. Het comitee heeft 60.000 euro per jaar nodig om het zwembad open te houden en hoopt het restant via fondsen en sponsoring binnen te halen.

Het sterk verouderde zwembad in Arnemuiden moet worden gerenoveerd alvorens het weer in gebruik kan worden genomen, dus dit jaar blijft het openluchtbad nog dicht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het plezier spat er van af!

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.