Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jubileum editie Nationaal Schoolzwemkampioenschap

Het  Nationaal Schoolzwemkampioenschap 2018 wordt net als vorig jaar georganiseerd in zwembad Blokweer in Alblasserdam, de landelijke finale vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018.

Dit jaar is het de tiende keer dat het Nationale Kampioenschap wordt gehouden en deze editie krijgt een extra feestelijk tintje.

Het  Nationaal Schoolzwemkampioenschap laat basisschool kinderen op een creatieve en vooral gezellige manier kennismaken met de zwemsport.

Door het organiseren van een Schoolzwemkampioenschap kan een lokale zwemvereniging zich nog beter profileren en presenteren in de omgeving.

Met als uiteindelijke doel, groei van leden bij de zwemvereniging en de zwemsport als geheel positief onder aandacht te brengen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.