Welkom

splash3

Nieuws

Nieuwe exploitatie vorm in Joure biedt en geeft zekerheid

Nadat vorige week bekend is gemaakt dat de relatie tussen de gemeente Friese Meren en exploitant Stichting Stiennen Flier van Swimfun in Joure weer volledig is hersteld, zijn er vlak daarna nieuwe plannen gepresenteerd.

De gemeente wil namelijk een eigen sportbedrijf oprichten voor de exploitatie van de sporthal Sportfun en en zwembad Swimfun in Joure en deze onder brengen in een BV.  Onderdeel van dit plan is dat de medewerkers van beide accommodaties in dienst komen van het sportbedrijf, met de gemeente als enige aandeelhouder.

Het plan is goed ontvangen door de medewerkers en omdat hiermee een einde komt aan de onzekerheid over de werkgelegenheid. Eerder wilde de gemeente de exploitatie van de accommodaties gaan aanbesteden en dat is nu van de baan.

Wat er gebeurt met Stichting Stiennen Flier is op dit moment onduidelijk. Het college van B & W heeft voor het oprichten van het sportbedrijf nog wel toestemming nodig van de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl