Welkom

splash3

Nieuws

Jojo coronamaatregelen, wat een beleid!

Het lijkt erop dat Ernst Kuipers bepaald wanneer er wel of niet coronamaatregelen worden genomen.

De voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg meldde gisteren dat we binnen afzienbare tijd weer naar het zwembad, museum, theater, bioscoop, bordeel, pretpark of dierentuin kunnen gaan.

Die zijn sinds vorige week voor veertien dagen gesloten vanwege het hoge aantal nieuwe coronagevallen. ,,Maar we kunnen met een gerust hart zeggen dat die maatregelen niet langer dan twee weken nodig zijn”, aldus Ernst Kuipers.

Hieruit blijkt des te meer dat Kuipers en andere leden van het Taskforce Team de beslissingen nemen over de coronamaatregelen en niet het kabinet.

Als na het terugdraaien van de maatregelen iedereen er weer massaal op uit trekt en de ziekenhuizen weer vol raken gaat de boel weer op slot.

Het is een kwestie van beleid en daadkracht en dat is ver te zoeken. Zo blijf je in een jojo situatie zitten, net zolang er een goed werkend vaccin op de markt komt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl