Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jeugdzorgkosten rijzen de pan uit, zwembaden de dupe

Overal in het land rijzen de kosten voor jeugdzorg bij gemeenten de pan uit. Zo ook in Wierden waar zwembad De Kolk daarvan de dupe lijkt te worden.

De gemeente moet bezuinigen maar dat gaat ten koste van tal van maatschappelijke organisaties die gekort gaan worden op de jaarlijkse subsidie.

Zwembad De Kolk is al tussen 2011 en 2018 flink geraakt door bezuinigingen en staat nu weer op de nominatie om te moeten bezuinigen.

De Kolk staat niet op zichzelf op meerdere plekken in Nederland speelt hetzelfde verhaal. De jeugdzorg is bij de gemeenten komen te liggen en drukt meer dan fors op de begroting.

Inmiddels zijn de tekorten dusdanig opgelopen dat de gemeenten extra steun hebben aangevraagd bij de overheid.

Het bestuur van zwembad De Kolk heeft inmiddels bezwaar aangetekend tegen de voorgenomen plannen van de gemeente en laat weten dat het einde van bezuinigen is bereikt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.