Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jeugdsportfonds, alle kinderen moeten kunnen sporten

Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet voldoende financiële middelen aanwezig zijn om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Daarnaast zijn er een speciale regeling voor het behalen van het zwemdiploma A. Wanneer ouders de zwemles niet zelf kunnen betalen, zorgt het Jeugdsportfonds ervoor dat kinderen toch hun zwemdiploma kunnen halen. Deze bijdrage wordt aangevraagd via een intermediair. Het Jeugdsportfonds betaalt rechtstreeks aan het zwembad.

Vindt uw zwembad ook dat alle kinderen moeten kunnen sporten, surf naar www.jeugdsportfonds.nl voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.