Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Jacuzzi mag als naam niet meer worden gebruikt

Het Amerikaanse bedrijf Jacuzzi verbiedt alle zwembad- en wellness complexen om de naam jacuzzi nog te gebruiken.

Het bedrijf is sinds kort in handen gekomen van een Italiaanse investeerder en die wil de merknaam van nu af aan beschermen.

Het bedrijf heeft via een advocaat brieven gestuurd naar alle grote exploitanten van vakantieparken, wellness complexen en hotelketens.

Center Parcs heeft inmiddels bevestigd een dergelijke brief te hebben ontvangen. Op plekken waar de naam wordt toegepast zal het worden vervangen door een andere benaming.

Jacuzzi® is een merk genoemd naar de uitvinders: de Italiaanse broers Jacuzzi die in 1915 in Amerika de firma zijn begonnen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.