Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden dragen bij aan het succes van Maarten

Maarten van der Weijden heeft Leeuwarden gehaald en heeft een bovenaardse prestatie geleverd door de Elfstedenzwemtocht van bijna 200 km te voltooien.

Ongelofelijk wat deze Olympisch zwemkampioen heeft gepresteerd. Het is nu al legendarisch. De eindstand van alle donaties is ruim zes miljoen euro.

Het maatschappelijke karakter van zwembaden is eens te meer gebleken tijdens de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden.

Overal in het land zijn er inzamelingsacties gehouden en dat heeft tienduizenden euro’s opgeleverd voor kankeronderzoek.

Gelukkig heeft Maarten de zware tocht goed doorstaan. Zijn begeleidend arts laat weten dat hij een goede en lange nachtrust heeft gehad waardoor het herstel sneller zal gaan als vorig jaar. Toen had hij drie weken nodig om volledig te herstellen.

Er kan uiteraard nog steeds geld gedoneerd worden via deze link: 11stedenzwemtocht

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.