Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inwoners nemen het heft in handen

De komende twee zomerseizoenen wordt openluchtzwembad De Horsten in Musselkanaal geëxploiteerd door een lokaal burgerinitiatief. Het is ook de bedoeling dat de vrijwilligers in 2020 het zwembad overnemen van de gemeente Stadskanaal.

De gemeente heeft in totaal drie openluchtzwembaden die al lang ter discussie staan om open te kunnen blijven. Met die dreiging voor ogen nam de Stichting Dorpsbelangen Musselkanaal het initiatief voor het opzetten van een ‘dorpsbedrijf’.

Eerder is als bekend geworden dat de openluchtbaden De Horsten Musselkanaal, Zwembad Noord in Stadskanaal-Noord en zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde tot 2020 sowieso openblijven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.