Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inwoners kunnen meepraten over maatregel Den Hommel

Het ‘rommelt’ nog steeds bij zwembad Den Hommel over de genomen maatregel om jongeren tussen de 16-24 jaar niet toe te laten tijdens het gezinszwemmen in het Utrechtse zwembad.

Inwoners van Utrecht spraken recent via social media hun ongenoegen uit over het zwemverbod. Deze groep wordt nu uitgenodigd door de gemeente Utrecht op hierover te komen praten. Tevens wordt er verder uitleg gegeven over het genomen besluit.

Den Hommel profileert zich al geruime tijd als gezinszwembad en jongeren tussen de 16-24 jaar kunnen op gezette tijden vrij komen zwemmen. De maatregel is volgens Den Hommel een succes omdat de bezoekerscijfers door het doelgroep zwemmen dit jaar opnieuw stijgen.

De gemeente Utrecht staat daarom achter het beleid omdat de overlast van jongeren van voorheen tot het verleden behoort. En dat was de insteek van de genomen maatregel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl