Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inwoners geven statement af voor behoud zwembad

In Bolsward hebben 250 inwoners een statement afgegeven richting de gemeente politiek, door 2300 baantjes te zwemmen om zwembad Vitaloo voor de toekomst te behouden. De gemeente heeft al aangegeven het zwembad in ieder geval tot 2018 te willen behouden, maar de inwoners willen een garantie tot 2027.

De Stichting ONS Zwembad en exploitant Optisport verwacht dat met steun van vrijwilligers en 150.000 euro van de gemeente het bad open kan blijven. Er is in de regio Zuidwest Friesland volop strijd over het behoud van de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.