Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Invoer van zwempas moet calamiteiten voorkomen

Na een roerige periode eerder dit jaar bij de Haagse zwembaden wordt er nu een zwempas ingevoerd om ongeregeldheden bij de zwembaden te voorkomen.

Alle bezoekers vanaf 14 jaar en ouder kunnen een persoonlijke zwempas ophalen bij de zwembaden en het is ook mogelijk de zwempas digitaal aan te vragen via de gemeente.

Er was grote ophef in Den Haag ontstaan naar aanleiding van een anonieme brief van medewerkers over de misstanden en agressie in het Zuiderparkbad.

Voor het einde van het jaar komen er toegangscontrole poortjes bij alle zwembaden, met deze maatregelen hoopt de gemeente dat de problemen tot het verleden behoren.

zwempas

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.