Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Investering De Vallei zorgt voor record bezoekersaantallen

Dat investeringen lonen blijkt bij zwembad De Vallei in Veenendaal. Begin dit jaar is een nieuwe bandenglijbaan met lichteffecten in gebruik genomen en dat heeft direct al een positief effect op de bezoekersaantallen.

Het recreatieve bezoek is met 15% toegenomen gaat nu richting de 200.000 bezoekers. Daarnaast is het aantal zomerabonnementen ook explosief gestegen.

Exploitant Sportservice Veenendaal is een goed voorbeeld hoe er tegenwoordig kan worden geexploiteerd.

Met de sportverenigingen uit de regio wordt er op allerlei manieren samengewerkt en kennis gedeeld. Deze know-how wordt gebruikt om de breedtesport in stand te houden en verder uit te breiden.

Bij Sportservice Veenendaal werken 80 medewerkers en organisatie draait met met een  jaarlijks budget van 5,5 miljoen euro, daarvan gaat 3,6 miljoen euro aan huur weer terug naar de gemeente.

Vijf jaar geleden zijn de sportaccommodaties in Veenendaal geprivatiseerd en dat heeft geleid tot een meer slagvaardiger, efficiënter en ondernemender organisatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl