Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Intentieovereenkomst zwembad Haren getekend

Er komt eindelijk licht aan de horizon voor zwembad Scharlakenhof in Haren. Het college van burgemeester en wethouders en de Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof hebben een intentieovereenkomst getekend voor een doorstart van het zwembad. Daarmee is de eerste belangrijke stap gezet voor de heropening van het zwembad. Lees meer over deze ‘zwembadsoap’ in het archief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.