Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Integratie van Syriërs in Nederland moet nog vorm krijgen

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) heeft een rapport gepubliceerd over ‘Syriërs in Nederland’. Van de ruim 44.000 Syriërs die momenteel in Nederland verblijven hebben 3.200 personen meegewerkt aan het onderzoek.

Het rapport van 240 pagina’s gaat over de integratie van Syriërs binnen de samenleving, waaronder ook een passage over zwemmen.

Van alle Syrische kinderen blijkt slechts 37% te kunnen zwemmen, dus bijna twee derde van de kinderen kunnen nog niet zwemmen.

Het aantal die wel kunnen zwemmen zal op termijn wel gaan toenemen omdat 23% van de kinderen op dit moment zwemles volgt. Klik hier voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.