Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Inspectie dak van zwembad De Stok roept vragen op

Na de directe sluiting van zwembad De Schelp in Bergen op Zoom in maart, vanwege ondeugdelijk roestvast staal (rvs) in de draagconstructie van het dak, laat buurtgemeente Roosendaal nu ook een inspectie uitvoeren naar het dak van zwembad De Stok.

De gemeente zegt de maatregelen uit voorzorg uit te voeren, maar de inspectie wordt wel uitgevoerd op last de burgemeester en roept daarom ook vragen op. In De Schelp werd begin maart corrosie in de bouten en moeren van de draagconstructie van het dak aangetroffen. Het gevolg is dat het zwembad nog zeker maanden gesloten blijft en zwemmers moeten uitwijken naar andere baden in de regio.

Een maand geleden werd zwembad De Stok nog getroffen door een breuk in de waterleiding van de machinekamer. Het zwembad was toen noodgedwongen langere tijd gesloten omdat bepaalde pompen moesten worden vervangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.