Welkom

splash3

Nieuws

Inspectie dak van zwembad De Stok roept vragen op

Na de directe sluiting van zwembad De Schelp in Bergen op Zoom in maart, vanwege ondeugdelijk roestvast staal (rvs) in de draagconstructie van het dak, laat buurtgemeente Roosendaal nu ook een inspectie uitvoeren naar het dak van zwembad De Stok.

De gemeente zegt de maatregelen uit voorzorg uit te voeren, maar de inspectie wordt wel uitgevoerd op last de burgemeester en roept daarom ook vragen op. In De Schelp werd begin maart corrosie in de bouten en moeren van de draagconstructie van het dak aangetroffen. Het gevolg is dat het zwembad nog zeker maanden gesloten blijft en zwemmers moeten uitwijken naar andere baden in de regio.

Een maand geleden werd zwembad De Stok nog getroffen door een breuk in de waterleiding van de machinekamer. Het zwembad was toen noodgedwongen langere tijd gesloten omdat bepaalde pompen moesten worden vervangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl