Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Innovatieve aanbesteding voor nieuw zwembad

Het aanbestedingstraject voor de nieuwbouw van zwembad De Fluit in Leidschendam is afgerond. BAM Utiliteitsbouw gaat het nieuwe duurzame zwembad bouwen. Het huidige zwembad is inmiddels 42 jaar oud en toe aan vernieuwing. Het nieuwe zwembad voorziet binnen in een wedstrijd-, een doelgroepen,- een peuter/kleuterbad en buiten in een waterspeeltuin. De gemeente heeft gekozen voor een innovatieve wijze van aanbesteden. Naast het ontwerp en de bouw van het nieuwe zwembad is BAM Utiliteitsbouw ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het nieuwe zwembad, volgens het Design, Build & Maintain principe. Het beschikbare budget voor de bouw is: € 11.000.000.

Het overdekte gedeelte van het nieuwe zwembad De Fluit krijgt de beschikking over twee zwemzalen met de volgende waterconfiguratie:
– een wedstrijdbassin van 25 x 15,4 meter (6-baans conform richtlijn KNZB) compleet met een beweegbare bodem van 10 x 15,4 meter (waterdiepte ter plaatse van de beweegbare bodem instelbaar van 0,00 tot 2,00 meter), waterdiepte overig gedeelte bassin 2,60 meter;
– een doelgroepenbassin van 10 x 20 meter compleet met een tweedelige beweegbare bodem over het gehele wateroppervlak waarbij beide delen van de beweegbare bodem onafhankelijk van elkaar variabel instelbaar zijn van 0,00 tot 2,00 meter waterdiepte;
– een peuter/kleuterbassin met een wateroppervlakte van 100 m2 met een waterdiepte van 0,10-0,20 meter (peutergedeelte) en 0,40-0,60 meter (kleutergedeelte).
Daarnaast zal op het buitenterrein een waterspeeltuin van 100 m2 worden gerealiseerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.