Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Innovatieprijs VNG voor De Peppel

Er kan er maar één de winnaar zijn, maar we kunnen nog tien zwembaden opnoemen die in aanmerking komen voor een innovatieprijs.

Desalniettemin heeft zwembad De Peppel uit Ede tijdens het laatst gehouden zwembadcongres van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) de jaarlijkse Innovatieprijs ontvangen.

De prijs wordt gegeven aan bedrijven die zich op grond van hun bedrijfsvoering of positieve prestaties hebben onderscheiden.

En De Peppel is laatste jaren zeer nadrukkelijk actief om deze doelstellingen te halen, lees gerelateerde berichten of kijk in het archief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.