Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inge de Bruijn zwembad verwarmt door vliegtuig onderdelen?

Een bedrijf dat vliegtuig onderdelen maakt, heeft het plan opgevat om de restwarmte dat vrijkomt bij een hitteproces kosteloos beschikbaar te stellen aan het naastgelegen Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht.

In het bedrijf staat een oven waarin metaal wordt verhit tot 1000 graden, de restwarmte die vrijkomt zou geschikt kunnen zijn om het zwembad te verwarmen en dat levert een aanzienlijke  energiebesparing op voor het zwembad.

De gemeente Barendrecht en het bedrijf gaan nu onderzoeken op wat voor wijze het mogelijk is om het idee vorm te gaan geven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.