Welkom

splash3

Nieuws

Inge de Bruijn zwembad verkeerd in zwaar weer

Er zal maar een zwembad naar je vernoemd zijn. Op zich heel eervol. Meervoudig oud-Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn verkeerd in zo’n omstandigheid. Maar om te zeggen dat je er trots op kan zijn.

In haar geboorteplaats Barendrecht heeft het zwembad haar naam en het gaat al jaren niet goed met het zwembad. Voor corona was er al een tekort van 200.000 per jaar. En in 2020 en 2021 is het tekort alleen maar toegenomen.

En de eerste maanden van 2022 zijn ook slecht ondanks allerlei promotie acties om de zwemmers na corona weer terug te krijgen naar het zwembad.

De fors gestegen energieprijzen en onderhoudskosten zullen wederom leiden tot een fors negatief bedrijfsresultaat in 2022. Met overheidssteun is het zwembad nog overeind gebleven.

Ten einde raad heeft men nu een onderzoeksbureau ingeschakeld om te laten onderzoeken wat er verbeterd kan worden aan de exploitatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl