Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inge de Bruijn steunt Zwem4daagse

Door het hele land wordt in juni weer de Nationale  Zwem4daagse gehouden. Nederland beste zwemster allertijden heeft het startsein gegeven in het Valleibad in Veenendaal. De KNZB heeft in samenwerking met La Vache Qui Rit de maand juni uitgeroepen tot Nationale Zwem4daagse maand. Inge de Bruijn, Olympische zwemkoningin, ondersteunt deze jarenlange traditie en roept iedereen op om deel te nemen. Tijdens de Zwem4daagse zwem je alleen maar voor jezelf en er is geen competitie. Dit zorgt voor heel veel plezier en ook waterpret met anderen. Een extra motivatie om deel te nemen, is het ontvangen van een medaille als herinnering aan de zweminspanningen. Meer informatie over de Zwem4daagse en welke zwembaden zich aangesloten hebben, is te vinden op www.zwem4daagse.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.