Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Incidenten met vluchtelingen nemen schrikbarend toe

Het aantal incidenten met mannelijke vluchtelingen in de Zweedse zwembaden neemt zo snel toe dat de politie nu undercover aanwezig is in zwembaden door het hele land. De laatste tijd zijn steeds meer vrouwen het slachtoffer van handtastelijkheden van voornamelijk jonge mannelijke vluchtelingen. Ook in Nederland, Belgie en Duitsland zijn er inmiddels al diverse incidenten gemeld.

In de Zweedse stad Kalmar is het zelfs zover gekomen dat er vrouwelijk brigades in bikini worden ingezet tegen de handtastelijke mannen, meldt de Daily Mail. Men wil met deze actie de vluchtelingen duidelijk maken dat het gedrag van deze mannen niet wordt getolereerd. Rond Kalmar is er een relatief grote groep van 6.000 asielzoekers bijgekomen, terwijl de stad 36.000 inwoners heeft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.