Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

In Putten pompen ze veel geld in het zwembad

Na eerder bijna 3 miljoen euro te hebben geinvesteerd in een wildwaterbaan stelt de gemeenteraad van Putten zich nu garant voor de aanschaf van een warmtepomp van meer dan 1 miljoen euro.

Op deze wijze is het Bosbad in Putten straks één van de duurzaamste zwembaden van Nederland. De investering is nodig om de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente te halen en heeft ook te maken met de komst van de wildwaterbaan.

Met meer dan 250.000 bezoekers per jaar is het Bosbad een attractie van formaat. Het zwembad wordt geëxploiteerd door een stichtinsgsbestuur. De verwachting is dat met de komst van de wildwaterbaan de bezoekersaantallen alleen nog maar verder zullen stijgen

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.